Världens sämsta bloggare

När jag drog igång denna bloggen var det med ambitionen att faktiskt hålla den uppdaterad med vad jag gör i mitt arbete i mitt eget bolag, men jag får tyvärr erkänna att jag har varit riktigt dålig på att prioritera detta, det har helt enkelt funnits så mycket annat att göra som har varit viktigare. Jag har arbetat med mycket konsultjobb och när tid har funnits har jag försökt hinna med utveckling av mina sajter och samarbetsprojekt.

En ny sajt som igår publicerades men som är långt ifrån färdig är en portal där du som konsument kan hitta en hudterapeut nära dig. Jag har även jobbat vidare med portalen för båtutbildningar och båtkurser. Jag har även planer på att lansera ett gäng sajter inriktade på resedestinationer, där jag redan har några, men de skall snyggas till och utökas innehållsmässigt, ett exempel på en av de jag driver i nuläget är Patong.

Jag planerar att skriva ett längre inlägg efter midsommarhelgen, vi får se om jag lyckas 😉

Carl-Gustav Öberg

Älskar skidåkning, matlagning, bodyhacking, bilkörning och företagande. VD för byrån Be Better Online.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *