En bättre dag!

Jag sitter i badkaret med laptopen på badkarskanten (som lyckligtvis är större än en “kant”) och tänkte skriva ett lång bra inlägg om något personligt. Nu inser jag att jag inte har en enda idé om vad det skulle vara – så jag faller tillbaka på att skriva litet om den gångna dagen istället! 🙂

Idag har vädret varit klart bättre än de senaste 3-4 dagarna – då vi knappt kunnat åka på grund av dålig sikt och litet för mycket vind, så det var riktigt skönt att få litet bra åkning igen! Var ute strax efter liftarna öppnat och tog oss till en del av skidsystemet vi inte tidigare varit i (Morzine) – vilket visade sig vara ett riktigt bra val. Många sköna åk med både bra off pist och bra pistade backar!

Efter åkningen fick jag ta mig till stället där jag bokat boendet åt mig och J för nästa vecka i syfte att försöka reda ut en del oklarheter, och förhoppningsvis få kompensation för att de klantat till bokningen. Jag bokade ett ställe som heter Saskia Falaise, men när bokningsbekräftelsen via snigelpost kom stod det att jag bokat ett ställe som heter Antares istället – vilket alltså är fel. Har försökt reda ut det här i några veckor nu, men ingen vet något någonstans… Receptionen på Antares var lika förundrade som de jag tidigare varit i kontakt med, men jag fick åtminstone ett löfte om att de skulle kolla upp det och ringa upp mig – och förhoppningsvis kan det leda till litet kompensation. Tror inte att vi kommer få det stället jag bokade, det verkar fullsmockat nu..

Därefter väntade ett Skype-möte med Marcus Haglid rörande Be Better Online, vilket tog två och en halv timme innan vi hade kommit i mål med en hel del viktiga frågor.

Grabbarna jag bor med hade ordnat mat under tiden, så när mötet var klart kunde jag glufsa i mig en god köttbit. Nu sitter jag här i badkaret, fixar med AdWords-kampanjer, bloggar och pratar med min underbara favorittjej som kommer ned hit på lördag!

Over and fucking out!
Badkarsbloggning

Carl-Gustav Öberg

Älskar skidåkning, matlagning, bodyhacking, bilkörning och företagande. VD för byrån Be Better Online.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *