Statusuppdatering: Intervjuad på Realtid.se

Väcktes i förrgår av en trevlig journalist på Realtid.se, och blev en aning förvånad när jag insåg att hon ville intervjua mig med anledning av en sajt jag drog igång för några veckor sedan om svininfluensan. Jag antar att de hade en ordentlig nyhetstorka 🙂

Artikeln kan läsas här.

Nu har jag suttit på mitt kontor i 2 veckor och det är helt kanon!
Träffar mycket nya och trevliga människor här på IQube och framför allt är det många som har behov av mina tjänster inom webbutveckling och internetmarknadsföring.
Har just nu fyra pågående uppdrag åt kunder som jag arbetar så mycket jag hinner med, så det har tyvärr inte blivit så mycket tid över till utveckling av egna sajter, men jag har i alla fall hunnit få upp en affiliatesajt för att boka billiga hyrbilar. Via den sajten kan man boka hyrbil i Göteborg och i resten av världen och den är en del i det nätverk med resesajter jag arbetar med att bygga upp. Sajten är inte klar på långa vägar, vi får se när jag hinner göra klart den 🙂

Jag har även arbetat en hel del med Google AdWords och Analytics för en sajt jag driver som handlar om gratis kontantkort till mobiltelefoner, genom att optimera AdWords-kampanjen och genomföra förändringar för att optimera konverteringsfrekvensen på sajten. Är riktigt nöjd med resultatet, återstår bara att öka den organiska trafiken till sajten.

Carl-Gustav Öberg

Älskar skidåkning, matlagning, bodyhacking, bilkörning och företagande. VD för byrån Be Better Online.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Anders Norén skriver:

    Känns utifrån artikeln som om att hon försöker framställa dig i dålig dager: ”Här är mannen som slår mynt på influensaskräcken!”

    Inget du tänkte på under intervjun? Grym exponering vilket som, naturligtvis – grattis till det!

  2. Carl-Gustav skriver:

    Ja, absolut, när hon berättade vad det gällde trodde jag att det var så artikeln skulle vinklas, men jag såg inte det som något negativt, ingen drabbas ju av det. Artikeln blev inte heller vinklad på det sättet, hon citerade mig inte ens när jag sade ”Den enes död, den andres bröd” 🙂

    Tack! En kul grej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *