Jag behöver inte blogga! :)

Det där konstiga bloggsuget jag fick på semestern i Avoriaz har helt blåst bort, och jag har även insett att när jag lever med en ”aktiv” bloggerska är det rätt meningslöst – varför skriva samma sak två gånger? Jag låter henne berätta vad jag gör istället – läs min fantastiska fästmös blogg istället för min! Idag har vi gjort egen LCHF-pizza, men det skall jag inte berätta om – läs om det hos J istället! 😉 Jag kommer kanske blogga litet då och då ändå, om det skulle vara så att J inte riktigt berättar allt på sin blogg – vi får se!

Carl-Gustav Öberg

En ung företagare som älskar sökmotoroptimering, digital marknadsföring, webbanalys, internet i allmänhet, webbutveckling, företagande, entreprenörskap, skidåkning, snabba bilar, sin hustru Josefin och sin son Marcus.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *